Mainos

Asuntotietoja tekstiviestinä

PSW Kiinteistömaailma ja Alma Media Interactive Oy ovat kehittäneet ensimmäisenä maailmassa mobiiliratkaisun, jossa tiedot haettavista kiinteistöistä ja asunnoista välitetään tekstiviesteinä puhelimiin. Palvelu liitetään välittömästi PSW Kiinteistömaailman verkkopalveluun www.psw.fi ja myöhemmin Alma Median mobiiliportaali Port Alman www.dime.net -palveluun.

Kerrostalo

Uudessa palvelussa asunnon tai muun kiinteistökohteen ostaja tekee haun Internetissä. Haussa voidaan määritellä eri kriteerejä sijainnin, hinnan ja esimerkiksi asuntotyypin suhteen. Kun kriteerit täyttävä kohde tulee tarjolle verkkopalveluun, palvelu lähettää siitä tekstiviestin kohteen etsijän puhelimeen. Tekstiviestissä kohteesta kerrotaan perustiedot ja viestissä olevasta toimiston puhelinnumerosta voi tiedustella lisää asunnosta.

PSW Kiinteistömaailma on tänään avannut uudistuneen verkkopalvelunsa, jonka osaksi Alma Media Interactive Oy on kehittänyt tekstiviestipalvelun. PSW Kiinteistömaailma on Suomen toiseksi suurin kiinteistövälitysketju. DIME on Suomen suosituin asuntokaupan Internet- palvelu, kattaen yli 80 % kaikista Suomessa kiinteistönvälittäjillä myynnissä olevista asunnoista.

Nyt avattava palvelu on esimerkki Alma Media Interactive Oy:n tuotekehitystyöstä, jonka tuloksena Internet-palveluihin voidaan liittää käyttömukavuutta lisääviä hyödyllisiä mobiilipalveluita. Samaa tekstiviesteihin perustuvaa henkilökohtaista palautetekniikkaa voidaan hyödyntää kiinteistökohteiden lisäksi myös muissa luokiteltuun ilmoitteluun keskittyvissä verkkopalveluissa.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.