Mainos

Asuntoon linnoittautunut mies antautui

Espoon Viherlaaksossa asuntoon linnoittautunut mies antautui poliisille myöhään eilisiltana. Uhkaava tilanne päättyi puoli yhdentoista aikaan, kun sekavassa mielentilassa ollut 34-vuotias mies antautui ja hänet toimitettiin hoitohenkilökunnan haltuun. Poliisi tutkii teon motiiveja.

Poliisi piiritti rakennusta aamupäivästä alkaen, jolloin mies linnoittautui entisen vaimonsa asuntoon. Iltayhdeksän jälkeen mies päästi asunnosta entisen vaimonsa, jota hän oli pitänyt asunnossa vastoin tahtoa ja uhannut tätä veitsellä.

Mies ilmoitti aiemmin, että hänellä olisi ollut kerrostalossa mukanaan dynamiittia. Asunnossa tehdyssä alustavassa tutkimuksessa dynamiittia ei kuitenkaan löytynyt. Poliisi eristi torstaina lähialueen ja evakuoi Viherkallionkuja 3:ssa sijaitsevan kerrostalon asukkaat läheiselle koululle. Illalla poliisi neuvotteli miehen kanssa, mutta mies ei esittänyt neuvotteluissa mitään vaatimuksia. 34-vuotias espoolaismies oli poliisille entuudestaan tuttu, ja hänellä tiedetään olevan väkivaltainen tausta.

Poliisi sai tiedon ongelmatilanteesta torstaiaamuna hieman kymmenen jälkeen. Ilmoituksen teki naapuri, joka oli huomannut miehen tunkeutuvan naisen asuntoon ikkunan läpi. Asunto sijaitsee kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa. Poliisi ohjasi torstaina liikennettä Viherlaakson alueella. Paikalla oli illalla noin 40 poliisia Espoosta, Helsingistä sekä liikkuvasta poliisista.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.