Mainos

Asuksen huippukannettavassa 12 tunnin akkukesto

Tietokonevalmistaja Asus on esitellyt uutta kannettavaa tietokonettaan Las Vegasissa CES-elektroniikkamessuilla. Koneessa on kaksi erillistä näytönohjainta; NVIDIAn GeForce 310 sekä Intel GMA. Kannettava valitsee itsenäisesti sekunti kerrallaan, kumpaa ohjainta milloinkin kannattaa käyttää. Tulosten väitetään olevan dramaattisia akun kestoon, kerrotaan Arstechnica-sivustolla. Kannettavassa kerrotaan olevan 12 tunnin akkukesto.

UL80JT-kannettavassa on Intel Core i7 -prosessori. Kone tulee markkinoille myöhemmin tänä vuonna ja se maksaa noin 1000 dollaria.

Asukselta kerrotaan, että kannettavan suunnittelu on ainakin osittain kaupankäyntiä komponenttien ja akun keston välillä. Huippuominaisuuksilla varustetut kannettavat kestävät vain tunnin tai kaksi, kun taas energiapihit minikannettavat voivat toimia koko päivän akkunsa varassa. Asus mainostaa yrittäneensä yhdistää pitkän akkukeston ja paremman suorituskykyyn.

Asuksen mukaan tietokoneen itsenäisellä päättelyllä näytönohjainten käyttämisessä koneen energiavarantoja pystytään käyttämään älykkäämmin. Kone vaihtaa tilanteen mukaan käytettävää näytönohjainta näkymättömissä käyttäjältä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.