Mainos

Asukkaat järkyttyivät maalaisidyllin rikkoneesta ruumislöydöstä

Luminen kylätie halkoo maisemaa Jyväskylän Taka-Keljossa. Tämän tien varrelta ohikulkija löysi lauantaina suuren laukun, johon oli kätketty 25-vuotiaan naisen ruumis.

- Ilkeältä tuntui, miten tuollaista voi tapahtua. Ei anneta arvoa ihmiselle, kun jätetään ihan tien varteen, pohtii Taka-Keljontien varrella asuva Helvi Lönn.

Lönnin mukaan Taka-Keljo on rauhallinen asuinalue, jossa ei ole vuosien varrella tapahtunut mitään ikävää. Nyt kyläkunnan rauha on kuitenkin kokenut kolahduksen.

- Ei uskoisi, että tämmöisessä paikassa voisi tällaista tapahtua. Tämä on vetänyt ihmiset hiljaiseksi kylällä, kertoo Papu-koiransa kanssa Taka-Keljontiellä tänään puoliltapäivin lenkkeillyt Kari Nurmi.

Parivaljakko oli lenkillä tutulla tiellä myös lauantaina, jolloin nuoren, Lahdesta kotoisin olevan, naisen ruumis löytyi. Tuolloin löytöpaikka oli jo poliisin eristämä.

- Ihmeellistä, ei tämä sellainen paikka ole, ettei täällä ketään ole. Hyvä, että oli jätetty sellaiseen paikkaan, että löytyi, Nurmi sanoo.

Järkyttävä löytö tehtiin haja-asutusalueella Taka-Keljossa noin kymmenen kilometriä Jyväskylän keskustasta.

Ruumin löytöpaikan lähellä sijaitsevat kaupungin päihde- ja mielenterveysongelmaisille tarkoitettu palvelukoti sekä Sallaajärven luonnonsuojelualue, joka on etenkin koiraihmisten suosiossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.