Asiantuntija: Tätä nukkuma-asentosi paljastaa sinusta

Professori Chris Idzikowskin mukaan yöllinen asentosi kertoo sinusta enemmän kuin arvaatkaan. Lue, pitääkö määritelmä paikkansa kohdallasi!

Nukkumiseen ja uneen erikoistunut asiantuntija, professori Chris Idzikowskia Sleep Assesment and Advisory Service –keskuksesta on havainnut selkeän yhteyden nukkumisasentojen ja tiettyjen persoonallisuuden piirteiden välillä.

Idzikowski myös uskoo, että nukkumisasento vaikuttaa myös terveyteemme, niin hyvässä kuin pahassakin.

Tunnistatko itsesi näistä väitteistä?

Sikiöasennossa nukkuvat ovat kovanaamoja, mutta heidän sisimpänsä on herkkä. Ensitapaamisella he ovat usein ujoja, mutta rentoutuvat nopeasti. Tämä asento on yksi yleisimpiä nukkumisasentoja ja naisille yleisempi kuin miehille.

Nukutko selälläsi ja kädet pään yläpuolella? Olet todennäköisesti ystävänä kullan kallis: avulias ja hyvä kuuntelija. Todennäköisesti et nauti huomion keskipisteenä olemisesta.

Jos nukut kyljelläsi ylävartalo eteenpäin työntyneenä ja kädet tyynyn ympäri kiedottuna, olet Idzikowskin mukaan seurallinen ja hieman röyhkeä. Sisimmässäsi koet kuitenkin olevasi heikko ja hermostut helposti. Et pidä kritiikistä, etkä yllättävistä tilanteista.

Nukutko selälläsi, kädet tiukasti vartalon vieressä? Määritelmän mukaan olet hiljainen ja hiukan varatunut. Et pidä kiireestä ja hössötyksestä, ja asetat itsellesi ja muille helposti korkeat tavoitteet.

Jos nukut kyljelläsi kädet eteenpäin työnnettynä olet avoin, mutta epäluuloisuuteen ja kyynisyyteenkin taipuvainen. Sinun on myös vaikeaa tehdä päätöksiä, mutta kun sen teet, sinua on vaikea saada vaihtamaan mieltäsi.

Selällään nukkuvat ja käsiään rennosti vieressä pitävät henkilöt ovat erityisen sosiaalisia ja seurassa viihtyviä ihmisiä, joiden on helppo luottaa uusiin tuttavuuksiin. He voivat helposti sortua sinisilmäisyyteen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja