Mainos

Asiantuntija Nokian tulevaisuudesta: Peliä ei ole vielä pelattu

Matkapuhelinjätti Nokia julkistaa tänään alkuvuoden tuloksensa. Asiantuntijan mukaan tulosten sijaan tärkeämpää on nyt tieto Nokian tulevaisuuden näkymistä.

- Nokian vuosi 2012 on vielä kysymysmerkki. Tottakai yleinen taloustilanne heijastuu Nokian kurssiin samoin kuin muuhunkin pörssiin, mutta tärkeämpää on tieto Nokian tulevaisuuden suunnitelmista, Pohjola Marketsin osakeanalyytikko Hannu Rauhala toteaa.

Rauhala toivookin Huomenta Suomen haastattelussa, että toimitusjohtaja Stephen Elop kertoisi ensimmäisen vuosineljänneksen tuloskatsauksen yhteydessä tarkemmin Nokian yhteistyöstä Microsoftin kanssa.

Näin saataisiin kiinteää pohjaa tulevaisuuden kehitysnäkymien arviointiin. Nokian eräänlaisen murroskauden aikana tänään julkistettavan tuloksen pohjalta on vaikea ennustaa tulevaisuutta.

- Tulos on tehty vanhalla toimintamallilla, joka pian ajetaan alas uuden tieltä, Rauhala perustelee analysoinnin vaikeutta.

Verkkojulkaisu Digitoday ennustaa Nokian suosion jatkuvan laskuaan niin, että Nokian älypuhelinmarkkinaosuus suorastaan romahtaa muutaman vuoden kuluessa. Rauhala ei kuitenkaan väitettä allekirjoita.

- Ei tätä peliä ole vielä pelattu, Rauhala toteaa.

(MTV3)

Katso osakeanalyytikko Hannu Rauhalan haastattelu: (Huomenta Suomi 21.4.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.