Mainos

Asianajaja yritettiin ryöstää - ampui pakenevia rosvoja ja tappoi vahingossa ohikulkijan

0:58

Moottoripyörällä liikkuneet miehet yrittivät ryöstää rikosoikeusasianajaja Guillermo Martineron salkun Buenos Airesissa keskellä vilkasta aamupäivää. Ryöstö epäonnistui, sivulliselle kohtalokkain seurauksin. 

Tapahtuma tallentui valvontakameroille. Kuvissa näkyy, kuinka kulman takaa kiihdyttää moottoripyörä, ja perässä juokse mies. Hän on asianajaja Martinero, jota moottoripyörämiehet juuri olivat yrittäneet ryöstää.

Kello on noin puoli kymmenen aamupäivällä, kaduilla on paljon ihmisiä.

Valvontakamerakuvan etualalla kadulla kävelevä mies yhtäkkiä kaatuu kasvoilleen.

Ryöstäjille vimmastunut Martinero oli kaivanut esiin Glock-pistoolinsa ja silminnäkijöiden mukaan ampunut pakenevien perään neljästä kuuteen laukausta. Yksi niistä osuu 56-vuotiaaseen lukkoseppään Daniel De Negri Rodaoon, kasvoilleen kaatuvaan mieheen.

Martinero juoksee maassa makaavan Rodaon ohi, tämän kohdalla hieman hidastaen. Pian kuvissa näkyy, kuinka hän kävelee takaisin muina miehinä, toisten ohikulkijoiden ihmetellessä tai auttaessa.

Martinero saatiin kiinni, ja tapaus on viety oikeuteen.

Martinero on entinen ammattisotilas. Asianajajansa mukaan tällä oli oikeus kantaa asetta, ja että ampumisella Martinero vain halusi puolustaa itseään.

– Hän tuntee olevansa riekaleina, asianajaja sanoo päämiehestään.

Argentiinalaisen La Nación -lehden mukaan Martinero on aiemmin liitetty kolmen apteekkarin murhatapaukseen vuonna 2008. Tapauksella on kytköksiä laittomien lääkeaineiden kauppaan.

Yksi apteekkareista oli velkaantunut, ja tämän lesken mukaan yksi hänen murhatun miehensä velkojista oli Martinero.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.