Ashton Kutcherin rakas vieraili salaa Miehen puolikkaat -kuvauksissa

Ashton Kutcherin uudeksi rakkaaksi väitetty Mila Kunis vieraili Miehen puolikkaat -sarjan kuvauksissa.

Ashton Kutcherin ja Mila Kunisin suhteessa tapahtuu uusia asioita lähes päivittäin. Viimeisten viikkojen aikana pariskunta on kuvattu muun muassa moottoripyöräajelulla, elokuvatreffeillä, suutelemassa Steve Jobbs -elokuvan VIP-bileissä sekä kotimatkalla Balin lemmenlomaltaan käsi kädessä. Daily Mailin raportoima tuorein bongaus kertoo Milan vierailleen Ashtonin työpaikalla Miehen puolikkaat -sarjan kuvauksissa.

Milan vierailua rakkaansa luona ei paljastanut tällä kertaa paparazzi, vaan Miehen puolikkaat -sarjan superfani! "Stalker Sarah" -nimimerkin taakse piiloutuva nuori nainen tviittasi poseerauskuvan itsestään sekä Milan että Ashtonin kanssa.

– Olen niin onnellinen, kun kuulin, että hän (Mila) ja Ashton ovat yhdessä. He ovat niin suloinen pari! Odotan innolla, että näen häntä (Milaa) paljon tänä vuonna, Stalker Sarah kirjoitti Twitteriin Milan kanssa otetun fanikuvan yhteyteen.

Mitä tviittaaja paljastaa tv-sarjan kulisseissa tapahtuneen Milan ja Ashtonin välillä? Entä kuka salaperäinen julkkisbongari oikein on? Lue lisää: Mila Kunis vieraili salaa Miehen puolikkaat -kuvauksissa

MIEHEN PUOLIKKAAT uudet 9. kauden jaksot 4.9. alkaen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat