Ashton Kutcher villiintyi koripallopelissä – katso

Ashton Kutcher ei peitellyt tunteitaan seuratessaan Los Angeles Lakersin taistelua koripallo-ottelussa.

Miehen puolikkaat -sarjan Ashton Kutcher nähtiin alkuviikosta pitkästä aikaa liikenteessä ilman Mila Kunis -rakastaan. Pariskunta on viime aikoina liikkunut tiiviisti yhdessä, mutta tällä kertaa mies oli suunnannut viettämään iltaa äijäseurassa. Ohjelmanumerona oli Los Angeles Lakers -koripallojoukkueen ottelu kotiareenalla, Los Angelesin Staples Center -areenalla.

Kutcher kuvattiin katsomosta paraatipaikoilta eläytymässä ottelun jännittäviin hetkiin joka solullaan. Näyttelijä huusi, hyppi ylös penkiltään ja levitteli käsiään epätoivoisena pelin edetessä. Edes miehen jalkojen juuressa istuneet kauniit cheerleaderit eivät herpaannuttaneet Kutcherin keskittymistä.

Kutcher on osoittanut eläytymiskykyään viime aikoina myös urapuolella, sillä miehen rooli edesmenneenä Apple-luoja Steve Jobsina on kerännyt ylistystä monelta taholta. Esimerkiksi Kutcherin rinnalla leffassa näyttelevä Josh Gad hehkutti Kutcherin roolisuoritusta vastikään UsWeeklylle.

– Jos hän näyttäisi yhtään enempää Steve Jobsilta, luulen että moni vain hämääntyisi luulemaan, ettei Jobs olekaan kuollut. Hän on niin ilmiömäisen hyvä, Gad ylistää.

Miten tähti eläytyi koripallopelin käänteisiin? Katso hauskat kuvat: Ashton Kutcher villiintyi koripallopelissä – katso

MIEHEN PUOLIKKAAT palaa Subille 26. marraskuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat