Ashton Kutcher värvää ihmisiä salaperäiselle listalle

Miehen puolikkaat -sarjan Ashton Kutcher houkuttelee Twitter-väkeä mystiselle postituslistalle. Tähti ei suostu paljastamaan, mistä oikein on kyse.

Miehen puolikkaat -sarjan Ashton Kutcher on aktiivinen tviittaaja. Tähden menemiset ja ajatukset kiinnostavat ihmisiä, sillä päivityksiä miehen elämästä tilaa yli 13 miljoonaa Twitterin käyttäjää.

Joulukuun aikana tähden Twitter-sivulle on tosin alkanut ilmestyä normaalista poikkeaviakin päivityksiä. Tähti on alkanut maanitella seuraajiaan liittymään salaperäiselle postituslistalle.

– Haudon jotain uutta vuodelle 2013 – liittykää listalle ja ottakaa asiasta selvää, mies tviittasi salamyhkäisesti linkin kera.

Tähden jakama linkki johtaa The A + -list -nimiselle sivulle. Sen perusteella Kutcherin hautoma uusia asia saattaa liittyä jotenkin teknologiaan, viihteeseen, tyyliin ja kulttuuriin.

– Ole osa kokemusta, jossa isommin unelmoiminen on pakollista. Kaikki tulee paljastumaan vuonna 2013. Liity listalle nyt, Ashton houkuttelee sivulla mahtipointiseen sävyyn.

Sähköpostiosoitteen jättämiseen tarkoitettua kenttää lukuun ottamatta minkäänlaista vihjettä tulevasta sivulla ei anneta.

Mistä salaperäisessä sähköpostiosoitteiden kerjuussa saattaa olla kyse? Lue lisää:Ashton Kutcher värvää ihmisiä salaperäiselle listalle

MIEHEN PUOLIKKAAT Subilla tiistaista perjantaihin klo 19.30. Uusinnat sunnuntaisin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat