Ashton Kutcher sai Mila Kunisilta uhkavaatimuksen

Miehen puolikkaat -sarjan tähden Ashton Kutcherin kerrotaan saaneen uudelta rakkaaltaan, Mila Kunisilta, uhkavaatimuksen.

Miehen puolikkaat -komediassa Charlie Sheenin korvanneen Ashton Kutcherin elämässä on viimeisen vuoden aikana myllertänyt paitsi urakuvioiden, myös rakkauselämän suhteen. Kutcher sai vajaa vuosi sitten lähtöpassit exältään Demi Moorelta jäätyään tälle kiinni pettämisestä. Sittemmin Ashton on alkanut seurustelemaan entisen 70's Show -kollegansa Mila Kunisin kanssa.

Näyttävän parin tekemisiä on seurailtu tiiviisti, sillä umpirakastuneen oloiset tähdet eivät ole peitelleet tunteitaan. Nyt Milan kerrotaan kuitenkin kypsyneen Kutcherin ja Mooren yhä vireillä olevaan avioeroon.

Kutcherin on epäilty viivyttelevän eron viimeistelyä rahallisista syistä. SoFeminine-sivusto uutisoi Kunisin antaneen Kutcherille nyt uhkavaatimuksen eron täyteenpanosta.

– Mila käski Ashtonin kaivaa kuvetta ja allekirjoittaa eropaperit, lähde paljastaa.

Ashton on sivuston mukaan puolustautunut viivyttelevänsä eron kanssa myös Demin parasta ajatellen, mutta Mila ei kuitenkaan niele miehen perusteluja mukisematta.

Miksi Ashton haluaisi lykätä eroa? Miksi Mila ei hyväksy miehen perusteluja? Lue koko juttu:Ashton Kutcher sai Mila Kunisilta uhkavaatimuksen

MIEHEN PUOLIKKAAT jatkuu Subilla maanantaina 26.11. kello 19.30.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat