Ashton Kutcher jättituloilla Hollywoodin kovapalkkaisimmaksi tv-tähdeksi

Näyttelijä Ashton Kutcher tekee huikeaa tiliä tv-sarjallaan.

Hollywoodin ykkösnäyttelijöiden joukkoon lukeutuva Ashton Kutcher saavutti urallaan jälleen uuden meriitin. Uusimman Forbesin listauksen mukaan hän on kiilannut Charlie Sheenin ohi kovapalkkaisimmaksi tv-näyttelijäksi.

34-vuotiaan Demi Mooren entisen miehen on arvioitu tienaavan 24 miljoonaa dollaria (noin 19 miljoonaa euroa) Miehen puolikkaat -sarjassa. Hän siirtyi sarjaan sen entisen tähden Charlie Sheenin tilalle. Listaykkösenä vuonna 2011 ollut Steen nettosi viime vuonna 40 miljoonaa dollaria, mutta nyt hän ei selviytynyt edes kymmenen kovapalkkaisimman joukkoon.

Kutcherin talous kukoistaa ilman palkkatulojakin. Forbesin mukaan näyttelijä on tehnyt huippusijoituksia useaan kasvuyritykseen niiden alkuvaiheilla. Sijoitusten arvon uskotaan olevan nyt runsaan miljardin verran.

Suosikkinäyttelijän jälkeen kärkikolmikkoon selviytyivät House-ohjelman näyttelijä Hugh Laurie 18 miljoonan dollarin (noin 14 miljoonan euron) tuloilla ja Samaa sukua -sarjasta tuttu Ray Romano runsaan 18 miljoonan dollarin (noin 14 miljoonan euron) ansiotuloilla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat