Mainos

Asemies otettiin kiinni Kontiolahdella

Kontionlahdella piiritetty aseistautunut mies ehti karata poliisin saartorenkaasta. Hänet saatiin kiinni vasta noin viiden tunnin etsintöjen jälkeen.

Entistä vaimoaan aseella uhannut noin 30-vuotias mies aiheutti mittavan poliisioperaation tänään Kontiolahdella Pohjois-Karjalassa. Mies otettiin kiinni vasta noin viiden tunnin etsintöjen jälkeen. Hän ei tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa.

Tilanne alkoi Kontiolahden keskustassa Peipontiellä hieman ennen aamukahdeksaa, kun mies ilmestyi entisen vaimonsa rivitaloasuntoon ja uhkaili tätä käsiaseella. Nainen pääsi poistumaan asunnosta ja hälyttämään apua. Mies jäi naisen poistuessa asuntoon, mutta lähti paikalta ennen poliisien tuloa.

Poliisi aloitti lähialueiden haravoinnin ja tavoitti miehen kello 12.47 Hirvitarhantieltä läheltä Aholankylää. Jalan liikkuneen miehen kiinniotto sujui rauhallisesti. Joensuun poliisin keskiviikkona antaman tiedotteen mukaan mies ei tiettävästi uhannut muita kuin entistä vaimoaan. Henkilövahinkoja tapaus ei aiheuttanut.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.