Mainos

Aseella uhannut mies aiheutti vaaratilanteita Lappeenrannassa

Poliisi piiritti päivällä Lappeenrannassa Pintulan kylässä omakotitaloa, jonne tyttöystäväänsä ja tämän lapsia aiemmin päivällä uhannut mies oli paennut. 34-vuotias mies oli ampunut talon sisällä pienoispistoolilla useita laukauksia.

- Tähän mennessä ei ole ilmennyt, että laukaukset olisivat kohdistuneet poliisiin tai muihin henkilöihin, poliisi raportoi tiedotteessaan.

Poliisi otti miehen kiinni talon sisältä sen jälkeen, kun se oli saanut mieheen neuvotteluyhteyden. Kukaan ei loukkaantunut kiinniottotilanteessa.

Tapahtuvat saivat alkunsa Lauritsalan kaupunginosassa aamupäivällä, kun mies uhkasi tappaa tyttöystävänsä ja tämän lapset. Miehellä ei ollut tuolloin ampuma-asetta. Poliisille tehtiin miehestä ilmoitus, kun hän oli lähtenyt hakemaan asetta.

Poliisi tapasi miehen ennen taloon linnoittautumista. Hän liikkui toisen lappeenrantalaisen miehen seurassa. Kohtaamistilanteessa myös miehen seurassa ollut mies joutui aseellisen uhkauksen kohteeksi ja asemies pääsi pakenemaan omakotitaloon.

Poliisi on pidättänyt miehen. Häntä epäillään laittomasta uhkauksesta ja ampuma-aserikoksesta. Poliisin mukaan miehellä ei ollut laillista oikeutta pitää asetta hallussaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.