Ase laukesi hotellissa Helsinki-Vantaalla – mies haavoittui käteen

Mies haavoittui käteen laukaistuaan ilmeisesti vahingossa aseen hotellissa Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Välikohtaus sattui Helsinki-Vantaan lentokentällä sijaitsevassa GLO Hotel Airport -hotellissa eilen iltapäivällä kello 13.45.

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan hotelliin majoittunut mies oli ampunut itseään käteen. Poliisin tutkinnassa on selvinnyt, että noin 40-vuotias suomalainen mies oli käsitellyt huoneessaan luvatonta asetta. Ase oli lauennut ja aiheuttanut miehelle ruhjevammoja käteen.

Tutkinnanjohtaja, komisario Tapio Santonen Liikkuvasta poliisista sanoo, ettei poliisin tiedossa vielä ole, miksi mies oli tullut juuri lentokentällä sijaitsevaan hotelliin.

– Meillä ei ole tiedossa, oliko mies matkalla jonnekin. Emme myöskään tiedä, oliko hänellä tarkoitus tehdä itselleen jotain vai mitä. Viitteitä siitä, että ase olisi hankittu rikollista toimintaa varten, ei ole, Santonen kertoo.

Yhteyksiä esimerkiksi järjestäytyneeseen rikokseen ei myöskään ole tiedossa.

Lauennut ase oli luvaton, pienikaliiperinen käsiase. Tapausta tutkitaankin ampuma-aserikoksena: Miestä epäillään myös vaaran aiheuttamisesta, vaikka hän oli aseen laukeamishetkellä huoneessaan yksin.

– Jos hän olisi ollut matkalla jonnekin, ase olisi löytynyt viimeistään turvatarkastuksessa, Santonen sanoo.

Poliisi jatkaa tapahtuneen tutkintaa. Mies on kiinniotettuna.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat