Arvaa, kuka näistä upeista naisista on yli 50-vuotias

NYC:n täydelliset naiset -realitysarjan upeilla päähenkilöillä on kaikkea: rahaa, vauhdikas seurapiirielämä, upea perhe ja ennen kaikkea ulkonäköä vaikka muille jakaa! On vaikea uskoa, että eräs näistä hehkeistä kaunottarista on jo yli 50-vuotias. Mutta kuka?

AVAlla voit kurkistaa NYC:n täydellisten naisten hohdokkaaseen elämään. Glamouria ja draamaa ei näiden rouvien elämästä puutu! New Yorkin eliittleidit tasapainottelevat uran, perheen ja seurapiirielämän keskellä.

Manhattanin kermaan kuuluvien naisten yksi tärkeimmistä aseista on luonnollisesti ulkonäkö, jota pidetään yllä kaikin keinoin! Rypyt ja muut ikääntymisen merkit eivät näiden seurapiirileidien elämään kuulu, sillä jokainen heistä tietää, kuinka paljon imago merkitsee.

Sarjan päähenkilötovat jokainen jo keski-ikäisiä, mutta eivät todellakaan suostu asettumaan perinteiseen kotirouvan muottiin. Eräs naisista on jopa ylittänyt jo viidenkympin rajapyykin, sillä Ramona Singer on jo 54-vuotias!

Singer on avoimesti myöntänyt turvautuneensa Botoxin apuun jo 10 vuoden ajan. Lisäksi hän on muun muassa poistattanut reisistään selluliittia ja kiristänyt kaulansa ihoa laserhoidoilla.

Singer itse kuitenkin väittää olevansa luonnollinen kaunotar, sillä hän ei ole turvautunut vielä kirurgin veitsen apuun.

NYC:n täydelliset naiset perjantaisin klo 21, pikauusinta keskiviikkoisin noin kello 23.15.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja