Arttu Wiskari ystävästään Räikkösestä: Kimi on rento tyyppi

Wiskari kertoo, että sekä Kimi Räikkönen että Teemu Selänne ovat alun perin ottaneet yhteyttä häneen.

Muusikko Arttu Wiskarin ja lätkälegenda Teemu Selänteen kaveruus tuli ilmi, kun Selänne pyysi Wiskarin yksityiskeikalle Espoon-kotiinsa pulisentoista vuotta sitten. Wiskari on hyvää pataa myös F1-maailmanmestari Kimi Räikkösen kanssa ja heidät on nähty myös yhdessä Helsingin yössä.

MTV3.fi tiedusteli laulajalta, miten hän on tutustunut maailmalla viilettäviin suomalaisurheiluihin.

– Sekä Selänne että Räikkönen ovat alun perin olleet ensin minuun yhteydessä, en tiedä miksi. Kyllä suurin osa minun kavereista on ihan taviksia. En tiedä mistä he ovat keksineet, että soitetaan Artulle, laulaja nauraa.

Räikkösen hän tosin kertoo tuntevansa nuoruuden tuttujensa kautta. Espoo-tausta yhdistääkin kaikkia kolmea.

– Kimi on meidän basistin vanha koulukaveri ja sitä kautta tunnetaan. Onhan meillä yhteisiä frendejä, kun olemme molemmat Espoosta kotoisin. Piirit ovat pienet, joten tiesimme toisemme jo ennen kuin Mökkitie-singleä on julkaistu, Wiskari selittää.

Hän kertoo ihailevansa Räikkösen jalat maassa -asennetta ja vakuuttaa miehen olevan aidosti juuri sellainen, millaisen kuvan hänestä julkisuuden perusteella saa.

– Kimi on rento jätkä, ei yhtään julkkiksen oloinen. Hän jaksaa aina jututtaa jengiä. Jos jossain ollaan samaan aikaan ja fani haluaa tulla ottamaan kuvia ja juttelemaan, niin Kimi on messissä. Arvostan kaveria ihan suunnattomasti, Wiskari kuvailee.

– Kimi hoitaa työt työnä, mikä on kunnioitettavaa. Sitten hän irrottelee, kun irrottelee. Kaikki varmasti muistaa sen, miten hän yhden osakilpailun voitettuaan pyöritteli donitseja radalla, vaikka se oli kiellettyä. Kimistä on aika hyvin saanut mediassakin sellaisen kuvan, millainen hän on.

Wiskarin mukaan he soittelevat ja näkevät Räikkösen kanssa silloin tällöin, ja jäämies on käynyt hänen keikoillaankin. Kuukausi sitten 7 Päivää -lehti uutisoi, että Wiskari ja Räikkönen olivat viettäneet iltaa helsinkiläisissä Restroom ja Erottaja Night -karaokeravintoloissa.

Wiskarin mukaan formulatähti viihtyykin parhaiten tavallisissa kuppiloissa.

– Se oli aika rauhallinen ilta, ei ollut paljoa porukkaa liikenteessä. Emme mitenkään hakeneet sellaista paikkaa, että saisimme olla rauhassa. Kimi viihtyy pubeissa, ei missään VIP-tiloissa.

(MTV3 – HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat