Arttu Wiskari juhlii kolmekymppisiään: Vaimon kanssa keikalle

Huomenna 30 vuotta täyttävä Arttu Wiskari ei pode ikäkriisiä.

Muusikko Arttu Wiskari viettää huomenna tiistaina 30-vuotissyntymäpäiviään. Vielä tänään maanantaina tunnelmat olivat melko arkiset.

– Kuivaan parhaillaan vettä lattialta, kun lapsi läikytti koiran vesikupin ympäriinsä. Että niinkin juhlavat tunnelmat päällä, MTV.fin tavoittama Wiskari nauraa.

Kolmenkympin kriisiä hän ei ole potenut, mutta myöntää, että ison rajapyykin ylittäminen on herättänyt ajatuksia.

– Joka vuosihan numeroita tulee lisää, mutta toki 30 tuntuu isolta jutulta. Ehkä sen tajuaa huomenna, että ikä ei ala enää kakkosella. Vähän on sellainen fiilis, että nyt ollaan virallisesti aikuisia, Wiskari kuvailee.

Arkipäivälle sijoittuvaa syntymäpäivää hän juhlii pienimuotoisesti yhdessä vaimonsa Pauliinan kanssa. Suunnitelmissa on järjestää myös isommat juhlat.

– Menemme huomenna vaimon kanssa katsomaan Apulannan Suomipopin Eturivi-keikkaa. Täytyy varmaan myös järjestää jätkille bileet. Olen sanonut, että mitään tavaralahjoja en tarvitse. Järjestän juhlat, ja paras lahja on, jos kaikki pääsevät paikalle, hän kertoo.

Wiskari kertoo olevansa tyytyväinen siihen, mitä ensimmäiset 30 vuotta ovat mukanaan tuoneet. Ahkerasti keikkaileva mies julkaisee kolmannen albuminsa tänä syksynä. Marraskuussa Wiskarin esikoispoika täyttää vuoden.

– Tuntuu, että on saavuttanut jo jotain, kun on perhettä ja kaikkea. Jos olisi 30 vuotta vain odotellut kotona, voisi olla tässä kohtaa enemmän kriisin paikka, hän miettii.

Uuden levyn julkaisuun jo täysillä valmistautuva Wiskari kertoo, että onnellinen elämäntilanne kuuluu uusissa kappaleissa.

– On tämä paljon iloisempi kuin edellinen levy. Surullisia stooreja ei ole enää niin paljon, kun oma elämäntilanne on tasaantunut. Esimerkiksi uusimmassa Sirpa-singlessä on iloinen poljento, vaikka siinä lauletaankin hometalosta ja muusta, Wiskari kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat