Artisti Pink heitti ympärileikkauksia kritisoineen katsojan ulos konsertistaan: "Tunnetko itsesi nyt hyväksi?"

Artisti Pink ei pitänyt konserttikävijästä, joka yritti saada kuuluviin omaa näkökantaansa ympärileikkauksista. 

Artisti Pink, eli Alecia Moore,  esiintyi 25. elokuuta San Antoniossa, Teksasissa, ja päätyi heittämään miehen yleisön joukosta ulos konsertistaan, koska tämä häiritsi esitystä. 

Pinkin akustisen esiintymisen aikana mies esitteli puhelintaan, jossa oli teksti: ”ympärileikkaus: julma ja haitallinen”.

– Tunnetko itsesi nyt hyväksi? Käytit kaiken tämän rahan tullaksesi tänne ja tehdäksesi tuon, Pink kysyi mieheltä TikTokissa kiertävällä videolla.

 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tämän jälkeen artisti kehotti turvahenkilöstöä viemään miehen pois ja kertoi, miten pahalta hänestä tuntui, että mies hukkasi aikaansa. 

Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Pink kohtaa ympärileikkausta vastustavia ihmisiä. Vuonna 2019 hän ilmaisi suuttumuksensa, kun sai inhottavia kommentteja Instagram-julkaisuunsa, jonka sittemmin poisti. Julkaisussa hänen silloin 2-vuotias poikansa Jameson Moon oli ilman uimavaippaansa uima-altaan lähellä. Artistia kritisoitiin  siitä, että hän on päättänyt ympärileikata poikansa. 

– Monissa teissä on jotain vakavasti vialla. Nostatte metakan vauvani peniksestä? Ympärileikkauksesta? Oletteko tosissanne? Kuten jokainen tavallinen äiti rannalla, en edes huomannut, että hän riisui uimavaippansa, Pink kirjoitti tuolloin uudessa julkaisussa.

Pink on naimisissa motocross-ajaja Carey Hartin kanssa. Pari vihittiin vuonna 2006, ja he erosivat hetkeksi 2008. Vuotta myöhemmin he kuitenkin palasivat yhteen. Pariskunnan esikoistytär Willow Sage syntyi kesäkuussa 2011 ja poika Jameson Moon joulukuussa 2016.

Lähde: People

 

Lue myös:

    Uusimmat