Artisokan sydämiä ja parsaa

  • 450 g parsatankoja
  • 400 g valutettuja artisokan sydämiä
  • 2 rkl vastapuristettua appelsiinimehua
  • vajaa tl raastettua appelsiininkuorta
  • 2 rkl pähkinäöljyä
  • 1 tl dijonsinappia
  • salaatinlehtiä
  • tarjoiluun suolaa ja mustapippuria

Leikkaa parsojen sitkeät, puumaiset päät pois ja kuori, jos tarpeen. Kiehuta parsat 10-15 min. Valuta. Leikkaa parsat 2,5 cm paloiksi. Leikkaa artisokansydämet pieniksi lohkoiksi ja sekoita ne parsoihin kulhossa. Vatkaa kulhossa appelsiinimehu, -kuoriraaste, öljy sekä sinappi. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Laita salaatinlehdet tarjoiluastiaan ja lisää päälle artisokka-parsaseos. Kaada kastike päälle tarjolle tuotaessa.

Lue myös:

    Uusimmat