Mainos

Armeijasta karannut piileskeli yli 10 vuotta metsässä Venäjällä

Venäjällä poliisi on ottanut kiinni armeijasta karanneen miehen, joka oli piileskellyt metsässä yli 10 vuoden ajan. Viranomaisten mukaan mies oli pitänyt olinpaikkansa salassa jopa perheenjäseniltään.

Noin kolmikymppinen mies oli otettu armeijan palvelukseen vuonna 2003. Mies oli ehtinyt palvella armeijassa kaukaisella Kamchatkan niemimaalla vuoden ajan ennen karkaamistaan.

– Hän oli elänyt Kamchatkassa koko tämän ajan, enimmäkseen piileskelemällä metsässä, sisäministeriön edustaja kommentoi.

– Hän oli tullut toimeen tekemällä hanttihommia, eikä hän ollut yrittänyt ottaa yhteyttä perheeseensä.

Miehen etsinnät oli lopetettu sen jälkeen, kun tämän perhe oli virheellisesti tunnistanut kuolleena löydetyn toisen miehen perheenjäsenekseen muutama kuukausi tämän katoamisen jälkeen.

Uutistoimisto TASS:in mukaan perhe oli jopa haudannut löydetyn miehen kuvitellen tämän olleen kateissa oleva sukulaisensa.

Viranomaisten mukaan mies oli karannut armeijasta perheongelmien takia. Karkuri oli rakentanut itselleen asumuksen vanhoista rakennusmateriaaleista. Mies oli elättänyt itseään muun muassa työskentelemällä yksityisellä sikafarmilla ja keräämällä romua.

Venäjän lain mukaan armeijakarkurit voidaan tuomita jopa seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen. Vuonna 2003 pakollinen asevelvollisuus kesti kaksi vuotta, mutta se on sittemmin lyhennetty vuoteen.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.