Mainos

Arkkipiispat ilmaisivat osanottonsa

Sekä Evankelisluterilaisen kirkon että Suomen ortodoksisen kirkon arkkipiispat ovat ilmaisseet osanottonsa Konginkankaan turman johdosta.

Evankelisluterilaisen kirkon arkkipiispa Jukka Paarma on ilmaissut syvän osanottonsa Konginkankaan turman uhrien omaisille sekä kaikille, joita onnettomuus on koskettanut.

Arkkipiispa pyytää myös kaikkia ihmisiä seurakunnissa ja yksityisissä rukouksissa muistamaan turman uhreja ja heidän läheisiään. Hänen oma rukouksensa lähtee tämän viikon psalmista 25: "Herra, lievitä sydämeni tuska, ota pois minun ahdistukseni."

Suomen ortodoksisen kirkon arkkipiispa Leo on niin ikään esittänyt surunvalittelunsa ja osanottonsa onnettomuudessa menehtyneiden omaisille ja läheisille. Arkkipiispa toivotti heille voimaa ja kestävyyttä heitä kohdanneen surun kantamiseen.

Ortodoksisissa kirkoissa rukoillaan onnettomuuden uhrien puolesta. Arkkipiispa kehottaa ihmisiä tukemaan toisiaan esirukouksin. Hän toivottaa onnettomuudessa loukkaantuneille hyvää ja pikaista paranemista ja voimia koettelemuksiensa kestämisessä.

Helsingin tuomiokirkossa rukoushetki

Helsingin tuomiokirkossa järjestettiin tänään klo 12 rukoushetki, jossa muistettiin Konginkankaan onnettomuuden uhreja.

Rukoushetken jälkeen kirkossa on koko iltapäivän ajan pappeja tavattavissa yksityisiä keskusteluja varten.

(MTV3-STT)

(Ylimääräinen uutislähetys klo 13.30; 19.03.2004)

Tasavallan presidentti Tarja Halonen on esittänyt syvän osanottonsa onnettomuudessa kuolleiden omaisille ja läheisille. Presidentti ilmaisi myötätuntonsa myös kaikille onnettomuudessa loukkaantuneille.

Pääministeri Matti Vanhanen esitti hallituksen osanoton uhrien omaisille ja läheisille.

(Ylimääräinen uutislähetys klo 13.30; 19.03.2004)

(Ylimääräinen uutislähetys klo 13.30; 19.03.2004)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.