Mainos

Arkeen enemmän erotiikkaa, katso vinkit!

Näillä pienillä vinkeillä saat tutustumisvaiheen kutkuttavan kipinän syttymään yhä uudelleen. Kokeile kaikkia vinkkejä tai valitse vain sinulle sopivimmat – kokeile, mikä tuntuu parhaimmalta.

Parisuhteen seksielämän laatu on lopulta on monen tekijän summa. Pienillä keinoilla saat niin oman kuin kumppanisikin olon tuntumaan leikkisältä ja luottavaiselta. Arjen keskellä yksinkertaisetkin niksit ovat kullanarvoisia. Punaisena lankana on esileikin aloittaminen hyvissä ajoin jo makuuhuoneen ulkopuolella.

Haasta hänet

Oli kysymys sitten minigolfkisasta tai Singstar-pelistä, herättele miehesi luontainen kilpailuvietti haastamalla hänet kilpailemaan kanssasi. Leikkimielinenkin kisailu kohottaa molempien adrenaliinitasoa, ja tekee seksistännekin voimakkaammin latautunutta. Nostakaa panoksia sopimalla jokin erityisen houkutteleva palkinto voittajalle.

Lähettele seksiviestejä

Teknologia on loistava väline yhteydenpitoon, mutta myös kätevä väylä esileikin aloittamiselle. Lähetä miehelle tekstiviesti, jossa kerrot ajattelevasi häntä. Voit tarkentaa kertomalla, mitä haluaisit tehdä hänelle juuri nyt, tai mitä haluaisit hänen tarkalleen tekevän sinulle. Miehesi ei malta odottaa, milloin pääsee ryntäämään luoskesi toteuttamaan toiveesi.

Panosta alusvaatteisiin

Pue päivittäin yllesi alusvaatteet, joissa sinulla on seksikäs olo. Ne antavat sinulle itsevarmuutta, ja ilahduttavat tietysti myös kumppaniasikin. Kokeile rohkeasti erilaisia malleja ja värejä, niin tiedät, milloin juuri sinä olet parhaimmillasi.

Menkää tuplatreffeille

Tuplatreffit ovat mukavaa vaihtelua kahdenkeskiselle ajalle. Kun ulos mennään tuttavapariskunnan kanssa, on mukavaa myös laittautua hieman tavallista enemmän. Kun sinusta tuntuu hyvännäköiseltä, saa seksikin uutta kipinää.

Puhukaa tuhmia

Voit aloittaa yksinkertaisesti kertomalla mistä haluat hänen koskettavan sinua. Jos ujostuttaa, myös vaikkapalla sanomalla "kovempaa" tai kertomalla, miten hyvältä sinusta tuntuu, pääset jo hyvään alkuun!

Vaihtakaa lahjoja

Anna lahja ilman syytä. Sen ei tarvitse olla iso tai ihmeellinen, sen ainoa tarkoitus on ilahduttaa ja muistuttaa että välität. Vaikka lahjasi ei olisi romanttinen, se saa miehen olon tuntumaan mukavalta ja tärkeältä – ja tämä takuuvarmasti heijastuu myös makuuhuoneeseen.

Flirttaile Facebookissa

Pienet kehut tai vihjailut miehen Facebook-seinällä päivän mittaan kuumentavat takuuvarmasti kohtaamistanne myöhemmin illalla. Jos haluat kuitenkin välttää miehen sukulaisten tai työkavereiden tarkat katseet, suuntaa viestisi henkilökohtaisemmin vaikkapa sähköpostin muodossa.

MTV/Helmi

Lähde: Redbookmag.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.