Arhinmäki ruoti Radio Rockissa Cheekin menestystä

Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki pureutui Cheekin menestykseen radiolähetyksessä.

Blingbling-räppiä ja "cheekejä" viime elokuussa arvostellut kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki (vas.) ruoti suosikkiräppäri Cheekin menestystä Radio Rockilla tiistaina.

Cheekin keikka Olympiastadionilla myytiin loppuun maanantaina reilussa tunnissa. Arhinmäki vitsaili Cheekin jääneen silti kakkoseksi brittikoomikoille.

Monty Python veti kuitenkin minuutissa, Arhinmäki veisteli naureskellen.

Komediaryhmän 20 000 katsojan areenakeikka Lontoossa myytiin Guardian-lehden mukaan maanantaina loppuun 43,5 sekunnissa.

Arhinmäki uskoo Cheekin herättävän tunteita puolesta ja vastaan "rahalla, autoilla ja vähäpukeisilla naisilla rehentelyn takia".

– Tänä päivänä populaarikulttuurissa on tällaisia ilmiöitä, jotka alkavat elää, ja luodaan valtava hype. Kyllähän varmasti Cheek on tehnyt pitkään töitä, Arhinmäki kommentoi.

– Miksi herättää niin paljon tunteita, on varmaan se, että onko tällainen rahalla, autoilla ja vähäpukeisilla naisilla rehentely ihan se juttu. Ottamatta kantaa musiikin tasoon muuten.

Vaikka Arhinmäki ei edelleenkään tunnustaudu blingbling-räpin ystäväksi, hän antaa Cheekille tunnustusta menestyksestään.

– Cheek on mittakaavaltaan isoin sitten Dingo-ilmiön, joka silloin veti jäähallin täyteen, ministeri totesi.

Lähde: Radio Rock

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat