Mainos

Arhinmäki: Heinäluoma kylvää halpahintaisesti rasismia

Vasemmistoliiton puheenjohtaja kansanedustaja Paavo Arhinmäki syyttää Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtajaa Eero Heinäluomaa rasismin kylvöstä. Heinäluoma moitti eilisessä Hufvustadsbladetin haastattelussa hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa.

Heinäluoma sanoi, että hallitus houkuttelee Suomeen työperusteisia maahanmuuttajia samaan aikaan, kun Suomen kansalaisten on vaikea työllistyä. Lisäksi Heinäluoma sanoi, että maahanmuuton lisääntyminen kasvattaa rasismia.

- Heinäluoman tulisi keskittyä ongelmien aiheuttajaan: ulkomaista halpatyövoimaa riistäviin yrityksiin ja riiston mahdollistavaan politiikkaan. Ei maahanmuutto luo rasismia, jos lainsäädäntö on kunnossa, JHL:n vasemmistoryhmän seminaarissa Vantaalla tänään puhunut Arhinmäki sanoi.

- Nyt Heinäluoma on itse halpahintaisella pisteiden kalastelullaan kasvattamassa rasistista ilmapiiriä.

Arhinmäen mukaan Heinäluoman täytyy sitä paitsi tietää, että suurin osa ulkomaisista työntekijöistä tulee Suomeen EU:n vapaan liikkuvuuden perusteella, jota Heinäluomakaan ei kyseenalaista.

Arhinmäki vaatii hallitukselta kovia toimia maahanmuuttajia riistävien iyritysten kuriin panemiseksi.

- Käänteinen arvonlisävero on hyvä alku, mutta rehellisten yrittäjien ja työttömien aseman korjaaminen vaatii paljon enemmän.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.