Mainos

Area ja MTV3 Internet yhteistyöhön

Matkatoimisto Oy Area ja MTV3 Internet ovat tehneet mittavan sopimuksen Arean matkapalvelujen tarjoamisesta osana Alma Median Internet-palveluita. Ensimmäinen osoitus yhteistyöstä on nuorille ja opiskelijoille suunnattu Student Travel -online-varausjärjestelmä, joka on liitetty www.mtv3.fi -palveluun tänään perjantaina. Palvelu löytyy MTV3-kotisivun lisäksi nuorisolle suunnatusta jyrki.com-palvelusta.

Arean ja MTV3 Internetin kesken aloitettu yhteistyö on luonteeltaan strategista, ja se tähtää kummankin osapuolen haluun ja tarpeeseen hankkia kokemusta mittavista yksittäisille kuluttajille suunnatuista verkkokauppasovellutuksista. Yhteistyön tuloksena syntyy vuorovaikutteisen kaupankäynnin konsepti, joka on aikanaan sellaisenaan liitettävissä osaksi digitaalisen tv:n palveluita.

Myöhemmin tänä vuonna yhteistyö laajenee myös muiden Arean tarjoamien matkapalvelujen sähköiseen kaupankäyntiin. Huutokaupan keinoin Area voi myydä jo tuotettua käyttämätöntä kapasiteettia lentoyhtiöiden, seuramatkanjärjestäjien, laivayhtiöiden ja hotellien tarjonnasta. Kohteena on suuri yleisö ja sen ostostottumusten muuttaminen. "Sekä Arean että MTV3 Internetin etujen mukaista on, että kaupankäynti Internetissä vilkastuu myös Suomessa", sanoo MTV3 Internetin johtaja Jukka Mauno.

Yhteisiä palveluja tullaan tarjoamaan myös liikematkustajille. Nämä palvelut räätälöidään Arean yritysasiakkaille ja erikseen valittaville kohderyhmille.

"Area ja MTV3 Internet ovat vahvoja tuotemerkkejä. Tavoittelemme yhdessä suurta yleisöä asiakkaaksemme heidän haluamaan kellonaikaan, heidän valitsemassaan paikassa. Välitämme matkapalveluista uuden ulottuvuuden vuorovaikutteisten teknologioiden kehittyessä kohti digi-tv:n aikaa", toteaa Arean toimitusjohtaja Juhani Suomela.

MTV3 Internet on Suomen suurin ja tunnetuin Internet-media. Sen sivuille kertyy kuukausittain noin 2 miljoonaa käyntiä. MTV3 Internetiä hallinnoi Alma Media Interactive Oy.

Matkatoimisto Oy Area on Suomen toiseksi suurin matkatoimisto, jonka kokonaismyynti tilivuonna 1998-1999oli noin 1,3 miljardia markkaa. Arealla on Suomessa 50 toimistoa ja palvelupistettä sekä 430 työntekijää.
(MTV3)

Muista Matkalla-sivut!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.