Mainos

Arafat vakuuttaa taistelutahtoaan

Israelin saartama palestiinalaisten presidentti vakuuttaa taistelutahtoaan. Yhdysvaltalaiselle tv-yhtiölle antamassaan puhelinhaastattelussa Jasser Arafat tyrmää ajatuksen mahdollisesta antautumisesta ja vakuuttaa taistelevansa loppuun asti.

Arafat kertoi myös keskustelleensa puhelimitse Yhdysvaltain ulkoministerin Colin Powellin kanssa. Ulkoministeriö on vahvistanut keskustelun, mutta ei kertonut keskustelujen sisällöstä julkisuuteen. Israelin sotilaat piirittävät yhä Arafatin päämajaa Ramallahissa. Israelin joukkojen hallinnassa ovat kaikki muut rakennukset, paitsi ne kaksi huonetta, joissa Arafat ja hänen avustajansa ovat.

Israel jatkaa kovia otteita


Kaksi palestiinalaista sai surmansa Israelin armeijan rynnäkössä palestiinalaisten hallinnoimaan Saidan kylään lähellä Nablusin kaupunkia Länsirannalla. Toinen kuolleista oli islamilaisen äärijärjestön Jihadin sotilas.

Israelin armeijan tankit tunkeutuivat Saidan kylään myöhään yöllä ja sotilaat aloittivat välittömästi ovelta ovelle-etsinnät palestiinalaistaistelijoiden löytämiseksi.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.