Mainos

Arafat luovuttaa valtaansa Kureille

Arafat on luvannut siirtää palestiinalaisten poliisivoimat ja sisäisen turvallisuuspalvelun pääministeri Kurein hallintaan. Kurei on ilmoittanut peruvansa eronpyyntönsä ja jatkavansa työtään Arafatin kanssa.

Palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat on suostunut luovuttamaan osan turvallisuusjoukkojen hallinnasta pääministeri Ahmed Kureille, ilmoittaa ryhmä kansanedustajia.

Päätöksellä Arafat pyrkii lieventämään palestiinalaishallinnon johtajuuskriisiä. Arafatin aiemmat vastaavat lupaukset ovat jääneet katteettomiksi.

Kansanedustajien mukaan Arafat on luvannut siirtää palestiinalaisten poliisivoimat ja sisäisen turvallisuuspalvelun pääministerin hallintaan.

Kurei perui eronpyyntönsä

Palestiinalaisten pääministeri Ahmed Kurei on ilmoittanut peruvansa eronpyyntönsä. Kurei ilmoitti jatkavansa työtään presidentti Jasser Arafatin kanssa.

Kurei pyysi eroa 10 päivää sitten turhauduttuaan voimattomuuteensa viedä läpi uudistuksia, joita kansainväliset tarkkailijat ovat pitäneet välttämättöminä alueen rauhanprosessille. Arafat hylkäsi kuitenkin Kurein eronpyynnön.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.