Mainos

Arafat ja ulkoministeri Levy Maltaan

Israelin ulkoministeri David Levy osallistuu EU:n ja Välimeren maiden kokoukseen Maltassa, ilmoitti Israelin ulkoministeriö tänään. Israelin radion mukaan Levy tapaa kokouksessa palestiinalaisten presidentin Jasser Arafatin. Palestiinalaislähteistä kerrottiin kuitenkin, etteivät Arafat ja Levy tapaa Maltassa.

Huomenna alkavassa kaksipäiväisessä Maltan kokouksessa on määrä keskustella EU:n ja 12 Välimeren maan yhteistyön kehittämisestä. Yhteistyöstä sovittiin Barcelonassa marraskuussa 1995.

Israelin radio kertoi, että Levy tapaisi Maltassa Arafatin. Arafatin avustaja Nabil Abu Rdainah kertoi kuitenkin, etteivät Arafat ja Levy tapaa Maltassa. Israelin ulkoministeriön edustaja ei kiistänyt eikä vahvistanut tapaamistietoa.

Arafatin ohjelmassa oli tänään tapaaminen Egyptin presidentin Hosni Mubarakin kanssa Kairossa. Sieltä hän matkustaa Maltaan, Välimeressä sijaitsevaan pieneen saarivaltioon.

Israelin ja palestiinalaisten rauhanprosessi on ollut umpikujassa sen jälkeen kun Israel aloitti 18. maaliskuuta juutalaislähiön rakentamisen Itä-Jerusalemiin.
(STT-AFP-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.