Mainos

Apulanta-rumpalille oma tuulivoimala!

Sipe Santapukki rakennuttaa rantatontilleen Heinolan Laajalahteen myös pienen tuulivoimalan.

Tällaisia asuntoja on myynnissä Heinolassa, katso Jokakoti.fistä.

Apulannan rumpali Sipe Santapukin ekotalon rakennus on edennyt jo pitkälle. Santarannaksi nimettyä rakennusprojektia voi seurata Kotitieto.fi-sivustolla, jossa on myös videoita rakennustöiden etenemisestä.

Uusimmassa videossa Santapukki suunnittelee tuulivoimalan paikkaa tontilleen. Tarkoitus on rakentaa 24 metriä korkea masto, johon tulee halkaisijaltaan kuusimetrinen roottori. Tuulivoimala maastoutetaan tontille, sillä masto maalataan männyn rungon väriseksi. Roottorin väriä ei ole vielä päätetty. Talo saa tuulivoiman avulla noin 20 prosenttia käyttöenergiastaan.

Sipen talon on suunnitellut yhdysvaltalainen arkkitehti Eric Lloyd Wright. Tuoreimmassa sivustolle päivitetyssä kuvassa lekaharkoista rakennetun talon piirteet ovat jo selvästi näkyvissä.

Sipen rakennuttamassa, vierastaloksi nimetyssä omakotitalossa on huoneisto-alaa 82,5 neliötä ja kerros-alaa vajaa sata neliötä. Keittiön lisäksi talosta löytyy oleskelutila, makuuhuone, kylpyhuone sekä sauna. Erikoisuutena vierastalossa on ulkoinen takka. Taloon rakennetaan myös terassi, jonka viereen on suunniteltu vesi-allas.

Tällaisia asuntoja on myynnissä Heinolassa,katso Jokakoti.fistä.

Kiinnostaako luksusasunto? Katso millaisen asunnon saa yli miljoonalla eurolla Jokakoti.fi-asuntopalvelusta.

(MTV3–MIKKO KORMILAINEN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.