Mainos

Apua stressiin ja väsymykseen

Oletko väsynyt tai stressaantunut? Kaipaatko apua painonhallinnassa? Talven pimeinä aikoina elimistö tarvitsee kaiken mahdollisen avun pysyäkseen virkeänä.

Vitacell SOD 10 on aivan uudenlainen, tehokas antioksidanttivalmiste, jonka sisältämä SOD-entsyymi (superoksididismutaasi) tuhoaa vapaita happiradikaaleja ketjureaktiona auttaen elimistöä vanhenemisen ja rappeutumisen torjunnassa. Tämä näkyy niin iholla, mielialassa kuin vireydessä ja virkeydessäkin. SOD estää myös rasvan kertymistä haitalliselle alueelle sisäelinten ympärille auttaen näin painonhallinnassa.

Vitacell SOD -tabletin Extramel-verkkomeloniuute sisältää erityisen runsaasti SOD-entsyymiä, joka suojaa soluja hapettumiselta ja ikääntymiseltä sekä ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Tutkimusten mukaan se vaikuttaa suotuisasti myös stressiin ja väsymykseen sekä auttaa elimistöä kestämään fyysistä ja psyykkistä rasitusta. Se myös auttaa painonhallinnassa, sillä se estää rasvan kertymistä haitalliselle alueelle sisäelinten ympärille.

Vitacell SOD 10 -tablettien sisältämä Extramel-verkkomeloniuute on luonnollinen patentoitu antioksidanttien yhdistelmä. Uutteen valmistuksessa käytetty ainutlaatuinen melonilaatu kestää hyväkuntoisena kolme kertaa pidempään kuin tavallinen melonilaatu. Uute on päällystetty kasviperäisellä päällysteellä, joka suojelee vaikuttavaa ainetta valolta, hapelta ja mahalaukun happamuudelta.

Pitkävaikutteinen Extramel-uute sisältää erityisen runsaasti SOD-entsyymiä, joka suojaa soluja hapettumiselta ja ikääntymiseltä sekä ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Uute sisältää lisäksi pieniä määriä katalaasia ja ubikinonia.

SOD tuhoaa vanhentavat happiradikaalit

SOD on elimistössämme luontaisesti esiintyvä aine, jota on kaikissa soluissa. SOD:in määrä elimistössä alkaa laskea jo 25 ikävuoden jälkeen.

SOD toimii ensilinjan eli primäärisenä antioksidanttina tuhoten happiradikaalit heti niiden päästyä elimistöön ja estäen haitallisempien oksidanttien muodostumista. SOD kykenee tuhoamaan tuhansia radikaaleja ketjureaktiossa, kun taas toisen linjan eli sekundaariset antioksidantit, esimerkiksi C- ja E-vitamiinit, polyfenolit sekä ubikinoni, voivat inaktivoida happiradikaaleja. Ne sitoutuvat niihin molekyyli kerrallaan eivätkä voi toimia uudelleen antioksidanttina ennen kuin jokin toinen antioksidantti on taas aktivoinut ne.

Tutkimusten mukaan Extramel-uute vaikuttaa suotuisasti myös stressiin ja väsymykseen ja auttaa elimistöä kestämään fyysistä ja psyykkistä rasitusta. Se myös auttaa painonhallinnassa, sillä se estää rasvan kertymistä haitalliselle alueelle sisäelinten ympärille.

Vitacell SOD 10 sopii jatkuvaan käyttöön.

Annostus: 1-4 tablettia päivässä, mielellään aamiaisen yhteydessä sen virkistävän vaikutuksen vuoksi.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä

Pakkaus: 60 tablettia

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock ja Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.