Mainos

Aprillipilat kukoistavat yhä: Vanhanen ottaa viinaa

Lehdistö on juksannut aprillipäivän kunniaksi lukijoitaan oikein urakalla. Moni pysähtyi hetkeksi lukemaan, kun MTV:n viihdeuutiset kertoi heti aamulla Johanna Tukiaisen lähtevän eurovaaliehdokkaaksi - ja vielä Matti Vanhasen tunnetuksi tekemällä vaalinumerolla 69. Puolue on Realistinen Vaihtoehto eli ReVa-puolue.

Mediuutiset kertoo, että Kemissä avataan jääsairaala: "Ensi vuonna Kemin keskussairaalan viereen rakennetaan lumilinnan yhteyteen myös muun muassa huippukylmähoitoa tarjoava jääsairaala." Lehti kertoo, että sairaalan suunnittelee japanilainen jääveistoryhmä April Ice.

Uutispäivä Demari kertoi paperilehdessään, että pääministeri Matti Vanhanen juo tänään tapojensa vastaisesti kuohuviiniä. Raittiudestaan tunnetun pääministerin kerrottiin juhlistavan näin hallituksen kaksivuotisjuhlia. "Vanhanen joutui lähettämään yhteensä 69 säköpostiviestiä ennen kuin sai kaikki ministerit kokoon." Lehti kertoo, että juhlaillalliseksi hallitukselle tarjotaan valtiovarainministeri Jyrki Kataisen itse ampumia hiillostettuja majavia.

Etelä-Suomen Sanomat kertoi verkkosivuillaan, että taloyhtiön isännöitsijä saa päästää tv-luvan tarkastajan asuntoon vara-avaimella, vaikka asukas ei ole kotona. Taustalla kerrottiin olevan vastikään hyväksytty Lex Nokia -laki. Viestintävirastosta asiaa kommentoi Sirkka-Liisa Pakaraivo.

Nummelassa asuville Easyjet lupaili lyhyttä työmatkaa, kun se markkinoi alle 20 euron hintaista uutta lentoreittiä välille Helsinki-Nummela.

Seiska-lehti puolestaan kertoo Pamela Andersonin ostaneen Kimi Räikkösen Kaskisaaren luksustalon.

Salkkareiden ystäville tuli jymyuutinen, kun kerrottiin sarjan muuttavan Turkuun. Jutun kirjoittajana oli A.P Rilli.

Verkkouutiset kertoi hallituksen valmistelleen hiljaisuudessa kiristyksiä alkoholin ja tupakan myyntiin. Kaikki alkoholit on yön aikana poistettu kaupoista ja viety Alkoihin. Tuotteita saa enää vain tilauksesta, kertoi Verkkouutiset.

MTV:n urheilusivut kertoivat aamulla Brawn GP-tallin F1-auton käyttävän sääntöjenvastaista rakettimoottoria. Samanlaista, mitä avaruuslennoilla. Asian tietenkin vahvistaa FIA:n tiedottaja Laura Aprilli.

Sanomalehti Karjalainen kertoo, että Mannerheim-elokuvan filmaus alkaa tänään Joensuussa. Jutussa on jopa kuva torilta, jossa suuri kyltti kertoo kuvausten alkavan tänään kello 18.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.