Mainos

"Applen tärkein tuote pitkään aikaan tulee tänään"

Uusi iOS 7 -käyttöjärjestelmä ilmestyy tänään Applen mobiililaitteiden käyttäjien ladattavaksi.

Kyseessä on Applelle merkittävä hetki. Teknologiasivusto Gizmodossa pohditaan, että Applen hiljattain julkaisemat iPhone 5S- ja iPhone 5C -kännykät eivät ole mitään sen rinnalla, mitä iOS 7 edustaa.

Gizmodon toimittaja Brian Barrett toteaa, että todellisuudessa iPhonet toimivat pelkkänä alustana iOS-järjestelmän toimittamisessa kuluttajille. Täten iOS 7 onkin Applen tärkein tuote pitkiin aikoihin.

Eri iPhone-mallit muistuttavat toisiaan huomattavan paljon: iPhone 4S on täysin iPhone 4:n näköinen. Samankaltaisuus on säilynyt iPhone 5 -malleissa. Se mikä konkreettisesti muuttuu järjestelmäpäivityksen myötä on koko laitteen käyttötuntuma.

iOS 7:n tapauksessa on kyse muustakin kuin pelkästä uudesta maalikerroksesta. iOS 7 nimittäin näyttää erilaiselta ja se myös toimii eri tavalla.

Järjestelmä on remontoitu uuteen uskoon, koska aiempi versio alkoi näyttää vanhalta Android- ja Windows Phone -käyttöjärjestelmien rinnalla. Samalla Apple on kuitenkin joutunut ottamaan riskin siinä, että miten kuluttajat ottavat uuden järjestelmän vastaan. Tämä saadaan tietää pian.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.