Mainos

Applen perustajajäsen: Nokia Lumia 900 on järkyttävän upea puhelin

Teknologiajätti Applen perustajajäsen Steve Wozniak on kertonut mielipiteensä Nokian uudesta Lumia 900 "amerikanvalloittajapuhelimesta".

Wozniakin palaute Nokian uutuudesta on ollut jopa yllättävän ylistävää.

Vaikka Wozniak tunnetaankin Apple-miehenä, on hän ollut erittäin kiinnostunut myös muiden valmistajien tuotteista. Hänet on nähty mm. Googlen pääkonttorilla hakemassa käyttöönsä Galaxy Nexus -Android-puhelinta.

Wozniak kertoo aNewDomain-sivuston nauhoittamassa haastattelussa, että hän rakastui Lumia 900:n käyttöliittymään. Lumia 900 puhelimessa on käytössä Windows Phone 7.5 Mango-versio.

Wozniakin mielestä Lumia 900 toimii paremmin, nopeammin ja luotettavimmin, kuin muut puhelimet. Wozniakin mielestä etenkään Android-puhelimilla ei ole mitään mahdollisuutta Lumiaa vastaan.

Wozniak ylistää Windows Phonen intuitiivisuutta ja kauneutta. Hän toteaa jopa tyrmistyneensä, sillä kaikki mitä hän Lumiassa on nähnyt on kauniimpaa kuin muilla alustoilla.

Ylistys Applen leiristä tuli Nokialle juuri oikealla hetkellä, sillä Nokia pyrkii parhaillaan saamaan jalansijaa Yhdysvalloissa juuri Lumia 900 puhelimen vetämänä.

The Next Web kertoo, että Nokian johtaja Stephen Elop toivotti jo Twitter-viestissään Wozniakin tervetulleeksi Lumia 900 -perheeseen.

Wozniak kommentoi myöhemmin, että iPhone on edelleen hänen lempipuhelimensa, vaikka Lumia 900:n käyttöliittymä on visuaalisesti houkuttelevampi.

Wozniak totesi arvelevansa, että Applen ikoninen johtaja Steve Jobs on syntynyt uudestaan Microsoftilla, sillä Lumia 900:n käyttöliittymä saa hänet pohtimaan "Applemaisia ajatuksia".

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.