Applen iOS 12:ssa merkittäviä ongelmia viestien kanssa

Applen tuoreesta iOS 12 -käyttöjärjestelmäversiosta on löydetty merkittäviä ongelmia. Aiemmin iOS-laitteiden latauksessa havaittiin ongelmia ja nyt Applen keskustelupalstalla kerrotaan, että iMessagen kautta lähtee viestejä henkilöille, joille niiden ei pitäisi mennä. Asiasta uutisoi muun muassa PhoneArena.

iOS 12:ssa Apple esitteli iMessageen uuden ominaisuuden, jonka oli määrä helpottaa käyttäjiä, mutta nähtävästi näin ei ole tapahtunut. Ominaisuuden myötä iMessage saattaa yhdistää samalla sähköpostiosoitteella varustetut yhteystiedot samaksi ja kokoaa puhelinnumeroiden kanssa käydyt keskustelut yhdeksi.

Applen keskustelupalstalla eräs toteaa, että hän saa miehensä ja tyttärensä lähettämät tekstiviestit samaan ketjuun. Monet muutkin ovat törmänneet vastaavaan ongelmaan. Syynä viestiongelmiin näyttäisi olevan saman Apple ID -tunnuksen käyttö. Mikäli esimerkiksi perhe käyttää samaa Apple ID:tä, saattaa iMessage käsitellä kaikki tunnuksen haltijat samaksi henkilöksi.

Uuden ominaisuuden tarkoitus on yhdistää esimerkiksi henkilön työyhteystiedot ja henkilökohtaiset yhteystiedot, mutta tällä hetkellä ominaisuus näyttäisi olevan vielä pahasti kesken. Apple ei ole antanut virallista lausuntoa asiaan liittyen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja