Mainos

Apple poisti mollausvideot sivuiltaan

Apple on poistanut sivuiltaan videot, jossa esitellään kilpailijoiden matkapuhelimien vastaanotto-ongelmia. The Register kirjoittaa verkkosivuillaan Applen ehkä toivovan teollaan, että kohu iPhone 4:n antenniongelmista laantuu, jos yhtiö lopettaa aiheesta puhumisen.Applehan on tähän asti pyrkinyt vakuuttelemaan, että sen uudessa iPhonessa ei ole vastaanotto-ongelmia ja että muidenkin kännyköissä on samoja vikoja.

Techcrunch-sivusto huomasi, että kilpailijoiden vastaanottovikoja esittelevät videot ovat yllättäen kadonneet yhtiön sivuilta ja YouTubesta. Yhtiön sivuille on tullut tilalle videoita Applen uudesta antennien kehitysohjelmasta.

The Register pohtii, että Apple saattaa nyt haluta ottaa positiivisemman asenteen tai toisaalta yhtiö ei ehkä halua näyttää hölmöltä muiden silmissä, kun todisteiden mukaan iPhonessa todellakin on ongelmia. Kilpailijat ovat puolestaan pilailleet mainoksissaan Applen ongelmalla.

Applen mainosideologiana on ollut, että sen tuotteet ovat muita parempia ja että tätä ymmärtämättömät eivät ole cooleja. Kilpailijoiden mollaaminen ei kuitenkaan ole kovinkaan siistiä.

Joten miksi sitten Apple laittoi kilpailijoitaan arvostelevat videot sivuilleen alunperin? Videoilla rynnättiin Applen johtajan Steve Jobsin tueksi, jonka mielestä mitään antenniongelmaa ei oikeasti olisikaan. Nyt yhtiö on taas siirtynyt alkuperäiseen mainosideologiaansa, jolla keskitytään luomaan kuluttajille hienoa kuvaa yhtiöstä ja sen tuotteista, The Register pohtii.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.