Mainos

Apple hyötyy Nokian kompuroinnista julkistamalla kaksi iPhone-uutuutta?

Kevään ja alkukesän ajan Applen tulevasta uudesta älypuhelimesta on liikkunut paljon arvailuja. Eräiden arvioiden mukaan yhtiö olisi julkistamassa syyskuussa iPhone 5 -mallin. iOS 5 -käyttöjärjestelmähän paljastettiin kehittäjille joitakin viikkoja sitten.

Toisten arvioiden mukaan Apple olisikin julkistamassa iPhone 4S -puhelinta, jolla tarkoitetaan lähinnä tehoruiskeen saanutta iPhone 4 -mallia.

Deutsche Bankin asiantuntija Chris Whitmore kertoo nyt uskovansa, että Apple aikookin julkistaa syksyllä molemmat mallit. Asiantuntijan mukaan lippulaivamalli iPhone 5:n lisäksi julkistettaisiin siis myös keskihintainen iPhone 4S-malli.

Whitmoren mukaan ajankohta on hyvä Applelle tunkeutua keskihintaisille puhelinmarkkinoille, sillä Nokia ja RIM kompuroivat tällä hetkellä.

Kyseessä olisivat Applelle valtavat markkinat. Mikäli lukitsematon iPhone 4S maksaisi noin 250 euroa, olisi potentiaalisia asiakkaita jopa 1,5 miljardia lähes sadassa eri maassa.

CNN Money -sivustola kerrotaan kuitenkin, että Whitmore ei perusta arviotaan kahdesta uudesta iPhonesta sisäpiirin tietoihin, vaan kyseessä on vain arvio.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.