Mainos

AOL irtisanoo taas työntekijöitään

Media-alan monialayritys AOL Time Warner sanoo irti 1200 työntekijäänsä.

AOL kertoi tiistaina, että 1200 työntekijää irtisanotaan yhtiön verkkopalveluita tuottavasta America Online -yksiköstä. Samalla yhtiöstä kerrottiin, että useita online-yksiköitä yhdistetään yhdeksi valtavaksi, yhtenäiseksi Internet-yritykseksi. Irtisanomiset johtuvat juuri näistä uudelleenjärjestelyistä.

AOL ilmoitti lakkauttavansa myös 500 työpaikkaa Netscape-Sun nimisestä yhteistyöyksiköstä, joka on vastuussa Netscape Internet -selaimesta.

Jo kolmannet irtisanomiset tänä vuonna

AOL irtisanoi työntekijöitään jo kolmatta kertaa sen jälkeen, kun yhtiö yhdistyi mediatalo Time Warnerin kanssa vuoden alussa. AOL Time Warnerin omistamat Netscape, Compuserve, Moviefone, MapQuest, välittömät viestipalvelut ja yhtiön mediatuotteisiin liittyvät internetsivustot tullaan yhdistämään AOL Web Properties Groupiin.

Tämän uuden, valtavan internetryhmän on tarkoitus palvella kohdennettuja markkinoita, joille AOL Time Warnerin muut mediaosastot tuottavat sisältöjä. AOL aikoo myös vahvistaa AOL Anywhere yksikköään ja pyrkii parantamaan mahdollisuuksiaan toimittaa sisältöjä kaapelin, DSL:n ja satelliittilähetysten kautta.

Yhtiön edustajan mukaan yhtiö pystyy uuden organisaation myötä pysyttelemään huipulla internetin kehityksessä, ja ottamaan ilmaantuvista kasvumahdollisuuksista kaiken irti.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.