Anu Sinisalo: Tanssi seuraa jopa lenkkipolulle

Tanssitähtenä syksyllä hurmaava Anu Sinisalo kertoo treenaavansa tanssikilpailuun iloisin mielin.  

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa syksyn aikana nähtävä näyttelijätär Anu Sinisalo kertoo treenaavansa tansseja iloisissa tunnelmissa. 

– Olen ihan älyttömän iloinen. Menneiden kausien tähtitanssijat ovat aina sanoneet, että tämä on hieno matka, mutta en ihan ymmärtänyt sitä. Nyt olen hajulla siitä, mistä tässä on kysymys. Tässä ohjelmaformaatissa on jotain selittämätöntä kultahilettä tai tähtipölyä, nainen kuvailee tunnelmiaan.

Tanssimisesta jo kauan ennen kilpailua nauttinut hyväkuntoinen Sinisalo kertoo yllättyneensä kilpatanssissa vaadittavan kehonhallinnan haastavuudesta. 

– Kilpatanssissa kehonhallinta on niin tärkeää ja jotain ihan muuta, kuin mitä olen joutunut tekemään. Tykkään tanssia ja se kyllä auttaa, mutta tämä on silti ihan eri asia, Sinisalo pohtii.

Näyttelijätär myöntää että tanssiaskeleet ja tähtiopettaja Jani Rasimuksen opetukset pyörivät mielessä myös treenisalin ulkopuolella. Tanssin vastapainoksi koiransa kanssa palauttavia kävelylenkkejä harrastava nainen kertoo harjoitelleensa oikeaoppista tanssiasentoa jopa lenkkipolulla.   

– Metsäpolulla saatan joskus treenata esimerkiksi oikenlaista käden asentoa ja koirani katsoo ihmeissään vierestä, että mitä tuo tekee, näyttelijätär nauraa. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa 14. syyskuuta 2014 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat