Mainos

Anu Nissinen SWelcomin toimitusjohtajaksi

Nissinen on työskennellyt SWelcomissa vuodesta 2001 alkaen. Ennen SWelcomille siirtymistään hän työskenteli muun muassa Sinebrychoffin markkinointi- ja tuoteryhmäpäällikkönä.

SanomaWSOY:n hallitus on nimittänyt Anu Nissisen, 44, SWelcomin toimitusjohtajaksi ja SanomaWSOY:n johtoryhmän jäseneksi. Tällä hetkellä SWelcomiin kuuluvan kaapelitelevisio-operaattori Welhon liiketoimintajohtajana työskentelevä Nissinen aloittaa uudessa tehtävässään 25. päivä helmikuuta.

Nissinen on työskennellyt SWelcomissa vuodesta 2001 alkaen. Heinäkuusta 2004 hän on toiminut Welhosta vastaavana liiketoimintajohtajana ja SWelcomin johtoryhmän jäsenenä. Aiemmin hän työskenteli Helsinki Televisio Oy:n markkinointijohtajana.

Ennen SWelcomiin siirtymistään Nissinen työskenteli muun muassa Sinebrychoffin markkinointi- ja tuoteryhmäpäällikkönä. Nissinen on Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom ry:n kaapeli-tv-toimikunnan varapuheenjohtaja sekä Cable Europe CEO Forumin jäsen.

SWelcomin nykyinen toimitusjohtaja Tapio Kallioja, 60, jatkaa SWelcomin palveluksessa maaliskuun loppuun saakka hallituksen erityistehtävissä. Kallioja jää eläkkeelle työsopimuksensa mukaisesti maaliskuun lopussa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.