Mainos

Anttila: Keskustan ei pidä hätäillä Emu-päätöksessä

Keskustan varapuheenjohtaja ja Euroopan parlamentin jäsen Sirkka-Liisa Anttila haluaa jarrutella keskustan päätöksiä Euroopan talous- ja rahaliitosta.

Anttilan mielestä kesäkuu on aivan liian aikainen ajankohta ottaa kantaa Suomen Emu-jäsenyyteen, koska hallituskin on luvannut eduskunnalle vasta keväällä asiaa koskevan selonteon.

Keskustan piirissä on esitetty vaatimuksia, että puolueen pitäisi järjestää kesäkuussa ylimääräinen puoluekokous Emu-kannanoton takia.
-Keskustan ei pidä hosua omalla Emu-päätöksellään vaan ratkaisun eri vaihtoehdot on selvitettävä rauhassa, Anttila sanoi tänään Lopella.

Anttila tarjoaa samalla yhteistyötä ammattiyhdistysliikkeelle, sillä hänen mielestään Emu-jäsenyys merkitsee palkansaajille samanlaista suurta toimintaympäristön muutosta kuin viljelijät kokivat EU-jäsenyyden takia.

-Keskustan on tarjottava omaa asiantuntemustaan ja yhteistyötä ammattiyhdistysliikkeelle Emu-vaikutusten pehmentämiseksi. Taas kerran talonpoikaisen väestön ja duunarin etujen yhteinen ajaminen yhdistää, hän sanoi.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.