Antti Tuiskun hymy ei hyydy edes kiireessä: En tarvitse lomaa!

Keväällä MTV3-kanavalla nähtävän uuden KIDSing-ohjelman tuomari Antti Tuisku on täydellinen esimerkki siitä, kuinka positiivinen asenne auttaa jaksamaan jopa valtavien työkiireiden yli – mies ei omien sanojensa mukaan edes tarvitse lepoa jouluna!

Siitä huolimatta, että kolea talvi on suomalaisille synkeää ja masennusaltista aikaa, jaksaa ainakin yksi pohjoisen pimeydessä Rovaniemellä kasvanut herra hymyillä – nimittäin laulaja Antti Tuisku, 28. Keväällä 2013 MTV3lla alkava koko perheen musiikkiviihdeohjelman tuomarisetä on hyväntuulinen ja aurinkoinen siitä huolimatta, että elämä on juuri nyt melkoista hullunmyllyä kiireiden, kuten ensi vuonna julkaistavan kymmenennen albumin, marraskuussa starttaavan joulukirkkokiertueen ja uuden ohjelmansa vuoksi.

– Olen saanut tänä vuonna ladattua niin paljon akkuja ja lomailtua, että ei ole sellainen olo, että pitäisi päästä nyt jouluna lomailemaan. Olen vain koko ajan kauheasti odottanut tätä kaikkea! mies hihkuu ja väläyttää hampaat paljastavan hymyn.

Tuiskua katsellessa ei voi olla imemättä hitusta miehen valloittavaa energiaa itseensä, joten tältä tapaukselta kannattaakin ottaa mallia pimeneviin päiviin: positiivinen asenne kantaa pitkälle, eikä arkinen aherruskaan tunnu niin voittamattomalta.

Vuonna 2013 Antti Tuisku muuten juhlii Idolsista alkunsa saanutta kymmenettä vuottaan musiikkibisneksen parissa. Lue lisää Antti Tuiskun kuulumisia täältä.


AVA

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja