Mainos

Antti Piipon pahoinpitelyjutussa syytteitä

Välikohtaus pörssiyhtiö Elcoteqin pääomistajan Antti Piipon kesäasunnolla johtaa syytteisiin. Piippo saa syytteet kahdesta pahoinpitelystä.

Espoon kihlakunnansyyttäjä Harri Lindberg ilmoitti tänään, että hän nostaa Antti Piippoa vastaan syytteet kahdesta pahoinpitelystä.

Epäiltyjen pahoinpitelyjen uhreina olivat syyttäjän mukaan 32- ja 26-vuotiaat naiset. Toisaalta Lindberg aikoo nostaa syytteen myös 32-vuotiasta naista kohtaan Piippoon kohdistuneesta pahoinpitelystä.

Pahoinpitelyjen epäillään tapahtuneen Piipon kesäasunnolla Kirkkonummella viime elokuussa. Paikalla oli Piipon lisäksi kolme naista. Poliisi joutui tulemaan paikalle selvittelemään tilannetta.

Piippo ei lähde Elcoteqin uuteen hallitukseen

Piippo ilmoitti tänään, ettei hän ole käytettävissä hallituksen jäseniä valittaessa 20. maaliskuuta pidettävässä yhtiökokouksessa.

Elcoteqin perustanut Piippo vetäytyi hallituksen puheenjohtajan tehtävästä elokuun lopussa pahoinpitelyjupakan tultua julki. Hän kertoi harkitsevansa asettumista uudelleen ehdolle Elcoteqin hallitukseen vasta sitten, kun kesäasunnon tapahtumat on perusteellisesti selvitetty ja ratkaistu.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.