Antti Kaikkonen muistelee tähtitansseja: Esiintymiskokemus ei auttanut

Esiintymiskokemus poliitikkona ei auttanut Antti Kaikkosen Tanssii Tähtien Kanssa -kisajännitykseen. Hän asteli lavalle ensimmäistä kertaa jalat täristen, ja rohkaisee syksyn tanssijoita varaamaan aikaa harjoittelulle.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kolmannella tuotantokaudella kilpaillut Antti Kaikkonen työskenteli tanssikisojen ajan kansanedustajana. Kevät oli poliitikolle äärimmäisen hektinen ja hän neuvookin syksyn kisaajia järjestämään itselleen tarpeeksi aikaa harjoittelulle.

– Harjoitteluun kannattaa yrittää hoitaa aikaa. Itse en halunnut linsata yhdestäkään eduskunnan istunnosta tämän takia ja aika rajoilla mentiin aikataulun kanssa.

– Lisäharjoituskaan ei varmaan olisi ollut pahitteeksi, Kaikkonen nauraa.

Keskustan poliitikko saapui kilpailuun itsevarmana. Hän ajatteli esiintymiskokemuksensa poliitikkona auttavan jännitykseen.

– Mutta ei se auttanut, kyllä tanssi on niin oma maailmansa. Kun menin ensimmäistä kertaa tanssimaan valssia suoraan lähetykseen, jännitys ja kauhu olivat hirvittävää luokkaa. Olen aika monessa liemessä keitetty, mutta jalat tärisivät siitä huolimatta.

Kilpailun edetessä itseluottamus kuitenkin löytyi ja Tanssii Tähtien Kanssa jäi Kaikkosen mieleen hienona kokemuksena. Vaikka tuomaripisteet eivät aina päätä huimanneet ja lehdistö antoi lempinimen Kanki-Kaikkonen, yleisö äänesti hänet kilpailun neljänneksi.

Myöhemmin Kaikkonen pohtii kilpailun vaikuttaneen tunnettuuteensa.

– Kyllä tämä tulee vielä viikoittain esiin, kun ihmisiä tapaa, vaikka siitä alkaa olla aika monta vuotta aikaa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat