Antonio Flores: Terapia ohi ja korkki pysynyt kiinni

Kansanedustaja Pekka Haaviston puoliso Antonio Flores kävi temperamenttisen luonteensa takia terapiassa. Samalla mies laittoi myös korkin kiinni.

Haaviston puoliso Antonio Flores joutui alkuvuodesta ikäviin otsikoihin risteilyn ikävien tapahtumien johdosta.  Flores ajautui joulukuussa risteilyllä nujakkaan, jossa hän tönäisi ja löi avokämmenellä naista, joka oli kaatanut juomat hänen päälleen.

Välikohtauksesta seurasi tappelu, sillä molempien osapuolten ystävät puuttuivat tilanteeseen. Flores seurueineen joutui putkaan. Tapahtumien seurauksena Flores hakeutui terapiaan temperamenttisen luonteensa takia. Samalla hän myös laittoi korkin kiinni.

Torstaina Flores asteli jälleen julkisuuden valokeilaan. MTV.fi tapasi Floresin Rafaellon terassin avajaisissa Helsingissä. Vaikka Antonio olikin saapunut keskelle iloista terassitunnelmaa, ei hän ollut sortunut alkoholijuomiin.

– Täällä on tosi kiva tavata uusia ihmisiä ja täällä on myös paljon tuttuja ihmisiä. Nythän on ihana kesäpäivä olla terassilla. Korkki on pysynyt kiinni, tilanne ei ole sen suhteen muuttunut. Olen täällä juonut kyllä pari lasia, mutta omenamehua, Flores nauraa. 

Flores kuvailee, että tällä hetkellä alkoholi ei ole edes houkutellut häntä. Hän on ollut nyt noin neljä kuukautta ilman alkoholia. Tosin kesän edetessä terassimenot ja myös kylmät juomat saattavat vielä kiinnostaa.

– Menen vähän fiiliksen mukaan, katsotaan miten pitkään pidän korkin täysin kiinni. En kyllä kaipaa alkoholia.  Kroppani ei ole muuttunut mitenkään, mutta sen olen huomannut, että syön enemmän. Yhtäkkiä huomaan, että olen kotona syönyt hirveän paljon.

"Terapeutti kehoitti hengittämään ja laskemaan kymmeneen"

Flores oli puhunut risteilyn tapahtumista ja seurauksista avoimesti Haaviston kanssa. Ecuadorista kotoisin oleva Flores myös hakeutui temperamenttisen luonteensa takia ammattiauttajalle.

– Kävin terapiassa, koska halusin puhua myös jonkun muun kanssa. Ei se kuitenkaan ollut mitään vihanhallintaa tai sellaista. Terapeutin kanssa puhuin paljon ja tiesin, että myös hänen kanssa voin puhua luottamuksellisesti. Omat kaverit ovat latinoita, joten heidän kanssa oli vähän erilaista puhua aiheesta, koska heillä on sama temperamentti.

Flores kertoi käyneensä terapeutilla muutaman kerran, mutta se oli riittänyt.

– Terapeutti sanoi, että jos itsestä tuntuu, niin voin mennä vielä uudestaan.

Flores kuvailee kokeneensa temperamenttinsa olleen ongelma Suomessa maan erilaisen kulttuurin takia.

– Terapeutti sanoi, että minun pitäisi laskea aina kymmeneen. Totesin, että ehkä kymmenen on vähän liikaa, mutta jos lasken kolmeen. Reaktioni on niin nopea, että en itsekään sitä huomaa, mutta pitää vain hengittää. Temperamenttini on ollut ongelma täällä Suomessa, täällä on niin eri kulttuuri

Vaikka Haavisto on viime aikoina ollut paljon työmatkoilla, vakuuttaa Flores pariskunnan suhteen voivan hyvin.

– Meillä on molemmilla paljon töitä, mutta iltaisin sitten puhumme ja käymme joskus syömässä. Välillä on pitkiä viikonloppuja ja sitten olemme yhdessä.

Lue myös:

    Uusimmat