Antonio Flores palaa koulun penkille: Haaveeni on toteutumassa

Antonio Flores odottaa innolla vuoden 2015 mukanaan tuomia haasteita.

Kansanedustaja Pekka Haaviston puolisolla Antonio Floreksella on edessään jännittävä vuosi. Sillä välin kun Haavisto valmistautuu kevään vaaleihin, on Floreskin muistanut pitää itsensä kiiresenä.

– Aloin tammikuussa opiskella ruotsin kieltä. Käyn opiskelemassa kaksi kertaa viikossa ja mukavaa on ollut. Ruotsi on nätti kieli, Flores kertoi MTV.fille tällä viikolla.

Lähiviikkoina miehen aikataulu tulee tiivistymään entisestään, sillä mies aloittaa opiskelut Helsinki Design Schoolissa. Miehen tähtäimessä on muotisuunnittelijaksi valmistuminen. 

– Tämä on haaveeni, Flores intoilee.

Helsinki Design School on yksityinen luovien alojen oppilaitos. Muotisuunnittelijan koulutus maksaa koulun sivujen mukaan 3 280 euroa. Koulun opettajiin lukeutuvat muun muassa Ivana Helsinki -tuotemerkin luoneet siskokset Paola ja Pirjo Suhonen.

– Olen aina halunnut olla stailaaaja ja tehä muotijuttuja. Haluan hallita koko kokonaisuuden.

Helmikuun lopussa alkava kymmenen kuukauden koulutus jatkuu joulukuulle saakka.

Flores kertoo arjen Haaviston kanssa sujuvan hyvin tämän hoidellessa politiikkaa ja Floreksen keskittyessä omiin menoihinsa. Tasa-arvoisen avioliittolain mentyä läpi eduskunnassa pariskunta on keskustellut mahdollisesta naimisiinmenostakin, mutta konkreettisia suunnitelmia asian suhteen ei ole lyöty lukkoon.

– Olemme puhuneet siitä, ja haluamme ehkä joskus mennä naimisiin. Se ei kuitenkaan välttämättä mielestäni muuta suhdettamme, sillä olemme olleet yhdessä jo 13 vuotta. Se kuitenkin tekisi siitä virallista, mies kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat