Mainos

Antonin isä: Välimme äidin kanssa ovat paremmat

Paavo Salonen Anton-poikansa kanssa Kokemäellä 15. toukokuuta 2009. Salonen toi Venäjälle kaapatun poikansa takaisin Suomeen Pietarin-pääkonsulaatin työntekijän avustamana tämän autoon kätkettynä. KUVA: Lehtikuva

Venäjältä Suomeen tuodun Anton-pojan isä Paavo Salonen kertoo hänen ja Antonin äidin Rimma Salosen välien olevan paremmat kuin alkukesästä, jolloin isä toi poikansa Suomeen suomalaisdiplomaatin autoon piilotettuna.

Salonen kertoo entisen vaimonsa ottaneen häneen yhteyttä Tallinnasta ja kertoneen, että oli tulossa Suomeen tapaamaan poikiaan. Paavo Salonen kehotti heitä ottamaan yhteyttä Tallinnan Suomen-suurlähetystöön.

- Ja juuri näin hän teki. Hän oli erittäin ystävällinen minua kohtaan, Salonen kertoo.

Antonin äidin sijaan Paavo Salonen on selvästi tuohtunut Helsingin yliopiston professorille ja dosentille, jonka nimeä hän ei halua mainita.

Salosen mukaan mies on useiden kuukausien ajan sekoittanut tilannetta ja työntänyt nenänsä hänelle kuulumattomiin asioihin.

- Ennen Tampereen käräjäoikeuttakin voisimme [Rimman kanssa] sopia monista asioista etukäteen. Totta kai tämä hänen tekonsa viime maaliskuussa oli rikos, mutta monet asiat olisi voinut hoitaa toisin kuin nyt tehdään.

Rimma Salonen otettiin kiinni hänen ollessaan tulossa Tampereelle. Vangitsemisoikeudenkäynti käydään maanantaina Tampereen käräjäoikeudessa.

Katso Pekko Ylösen juttu (Kymmenen uutiset 1.8.2009)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.