Antoine Griezmann pelasti Atleticon nololta pistemenetykseltä – madridilaiset puppeloivat kahdesti kuuden minuutin sisään

Atletico Madrid kohtasi lauantain alku-illan ottelussa Valladolidin. Madridilaiset menettivät kahden maalin johtonsa kuudessa minuutissa. Antoine Griezmann pelasti kuitenkin sarjan kärkijoukkueen nololta pistemenetykseltä, iskemällä ottelun voittomaalin 10 minuuttia ennen loppua.

Valladolidin avausmaalissa Atleticon maalilla pelannut Antonio Adan liikkuu keskellä ja jättää kulmaan ison tilan, jonne Fernando Calero puskee Michelin antaman kulmapotkun.

2-2 maalissa sähläsivät Adan sekä Saul, jolle lopulta maali merkittiin omaksi maaliksi.

Griezmann onnistui kuitenkin pelastamaan Atleticon nololta pistemenetykseltä iskemällä 3-2 voittomaalin 10 minuuttia ennen päätösvihellystä.

Alla olevilla videoilla 2-2 ja 3-2 maalit.