Mainos

Antiikkiliikkeen toissavuotinen ryöstö Helsingissä on selvinnyt

Helsingin poliisi kertoo selvittäneensä toissavuotisen Annankadun antiikkiliikkeen ryöstön, jonka yhteydessä omistaja hakattiin ja sidottiin.

Teosta epäillään 43- ja 52-vuotiaita latvialaisia miehiä, jotka olivat tutkinnanjohtaja Seppo Sillanpään mukaan tehneet kotimaassaan henkirikoksen ja paenneet Suomeen. Juttu lähtee huomenna syyttäjälle.

Antiikkikauppias joutui ryöstäjien väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi joulukuussa 2008. Old Times -liikkeeseen tuli kaksi miestä, joista toinen iski nyrkillä omistajaa kasvoihin useita kertoja. Sitten kauppias kahlittiin ja sidottiin ilmastointiteipillä.

Verinen mies ehti olla sidottuna jonkin aikaa, ennen kuin näyteikkunoita katselleet ihmiset huomasivat hänet ja hälyttivät apua. Liikkeessä oli käynyt myös asiakas, jolle oli englanniksi selitetty, että paikka on vartin kiinni.

Ryöstäjät saivat saaliikseen paljon kultaisia ja hopeisia esineitä, kuten koruja, sekä rahaa. Omaisuus on myyty.

Epäillyt ovat nyt Latviassa vankilassa. He ovat kiistäneet kotimaassaan tehdyissä kuulusteluissa ryöstön. Poliisilla on kuitenkin lukuisia todisteita siitä, että kaksikko on teon takana.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.