Mainos

Anti-Powerpoint -puolue uhoaa: Stop tylsille esitelmille!

Tylsistyttävätkö puisevat kalvosulkeiset? Lerppuvatko silmäluomet firman presentaatioissa?

Jos vastaus on kyllä, ollos huoleti, sillä et ole ainoa, jota valkokankaalle heijastetut sloganit, avainsanat ja sen seitsemän sortin käppyrät tympäisevät tosissaan.

Jotakin voi silti myös tehdä: pisimmälle tässä on menty Sveitsissä, missä ryhmä kansalaisia on saanut tarpeekseen esitelmöitsijöiden välttämättömääkin välttämättömämmän Powerpoint –ohjelman ylivallasta.

Ryhmä on jopa perustanut uuden Anti-Powerpoint –puolueen. Nettisivuillaan puolue kertoo, ettei se suinkaan aja Powerpoint –ohjelmiston kieltämistä vaan ainoastaan sen käytön rajoittamista.

Puolueen perustajia jurppii se, että Powerpointin käyttö on muodostunut siinä määrin pakolliseksi, että sen käyttämättä jättäminen esimerkiksi yritysten ja yliopistojen järjestämissä tilaisuuksissa aiheuttaa siinä määrin ihmetystä, että ratkaisua joutuu selittelemään tosissaan.

Anti-Powerpoint –puolue eli APPP katsoo edustavansa maailmanlaajuisesti niitä kaikkia 250 miljoonaa ihmistä, jotka pakotetaan alistumaan joka kuukausi tylsiin Power Point –esityksiin työ- ja opiskelupaikoillaan sekä erilaisissa tilaisuuksissa.

Ryhmän mukaan jokaisella pitäisi myös olla oikeus valita, käyttääkö ohjelmistojätti Microsoftin työkalua itse omissa esityksissään.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.